Stjernen over Vangelyst…

pileflet julestjerne husmur

Jeg er kommet til at lave en lille stjerne i pileflet – okay… den ret stor! Ulrik var lige ved at få et føl da han så den – nok fordi han også kunne regne ud at det var noget han ville blive blandet ind i 🙂

Stort pileflet julehjerte med lyskæde

Det var i hvert fald min plan! Men da jeg havde spurgt nogle gange om han ikke ville hjælpe mig med at hænge den op og der ikke rigtig skete noget, måtte jeg jo selv i gang… (er der nogen der har det på samme måde?) Til at starte med var jeg lidt naiv og troede jeg kunne slå et par søm i og så var det klaret… men muren var hård som beton (tror faktisk det MÅ være beton).

Så jeg måtte ind og spørge om hjælp igen – men denne gang stak han mig bare en boremaskine, et par skruer og nogle rawlugs – hmpf!

pileflet stjerne på mur

Men der skal mere til at slå mig ud – så jeg gik i gang med at bore og skrue – og op kom stjernen!

pileflet stjerne hus lyskæde

pileflet stjerne lyskæde

pileflet julestjerne

Nu hænger stjernen og lyser fint over vangelyst 🙂

I morgen skal vi bage julesmåkager sammen med min mor – hun laver dej til pebernødder og finskbrød (efter min mormors opskrift) og jeg har lavet dej til vanille- og kokoskranse. Desuden tror jeg der skal laves lidt paleo-konfekt 🙂

ENGLISH: Some days ago I made a “little” willow star – I couldn’t get any help from my husband so I had to put it up myself… Now it is hanging shining beautifully over Vangelyst. 

Nina Jochumsen / Vangelyst

2 tanker om "Stjernen over Vangelyst…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.