Samer armbånd – pure love

samer armbånd christine fris jakobsen

Elsker mine samer armbånd – lavet af Christine Friis Jakobsen, som jeg fik i julegave af min dejlige moster! De er både smukke at se på og så er de lavet i noget virkelig lækkert materiale – det blødeste læder af lammenappa og håndlavede knapper af rensdyrhorn.

samisk armbånd christine fris jakobsen

Samtidig passer de perfekt til mit læderarmbånd med charms fra Svane & Lührs, som jeg næsten altid går med.

samer armbånd vangelyst

Christine har fundet inspiration til samer armbåndene fra samerfolket, som gennem årtier har fremstillet smykker lavet af rensdyrskind og tintråd. Tintråden, som bruges til smykkerne, er legeret med sølv og er nikkel- og blyfri. Desuden er den spundet meget tæt, hvilket gør den smukkere og mere holdbar.

Både historien bag – og det faktum at hvert enkelt armbånd er håndlavet, får mig bare til at holde endnu mere af dem!

Jeg har stadig det store brede samerarmbånd (som du kan se her) på ønskesedlen. Ved altså ikke om jeg kan vente heeelt til min fødselsdag… 🙂

ENGLISH: For Christmas I got these beautiful Sami bracelets – handmade by the Danish girl Christine friis Jakobsen. I love that they are made from the softest lamb nappa leather and handmade buttons of reindeer horn. You can see all Christine’s products here.

Nina Jochumsen / Vangelyst

5 tanker om "Samer armbånd – pure love"

  1. De er altså også rigtig flotte- det ser godt ud med flere på hver arm. Jeg går ikke selv med armbånd, men det kunne være at jeg skulle begynde og prisen er også ok….

    • Ja – jeg synes også prisen er rimelig – især når man tænker på at det hele er håndlavet. Synes bestemt du skulle overveje at begynde at gå med armbånd 🙂

      Knus Nina

  2. Ja de er lækre 😉 Jeg har faktisk lavet et, men endnu ikke fået det syet sammen bag på 🙂 Kan du se på dine om skindet er “stødt” sammen, eller om lagene ligger hen over hinanden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.