Så skal der strammes op!!

The stronger you are the better you feel

Der skal strammes op – både på den ene og den anden måde!

Jeg har ikke trænet i over en måned efter en mindre operation, som dog har betydet at jeg ikke har måttet motionere i 4-6 uger!

Det kan jeg altså godt begynde at mærke. Det er lykkedes mig at holde vægten nogenlunde – men det er utroligt så hurtigt formen forsvinder…

Så for at motivere mig selv til at komme i gang igen har jeg tilmeldt mig et 4 timers Easyline event i Vejen Idrætscenter d. 28/9 – så har jeg lige små 3 uger til at komme lidt i form.

Becoming healthy quote

Lige nu synes jeg ellers jeg har nok at se til med arbejde, børn, vores nye havehus osv. – men dybest set er det jo bare dårlige undskyldninger for ikke at have tid… Selvfølgelig har jeg tid – jeg må bare prioritere, planlægge og komme ind i rytmen igen!

no excuses

Så hvis du også har lidt svært ved at komme i gang eller finde motivationen til at træne kan det være en god idé at sætte sig et mål, tilmelde sig en event eller et løb.

Eller få en træningsmakker – det er også rigtig godt!

Nina

 

2 tanker om "Så skal der strammes op!!"

    • Årh Sine – det kan du også gøre. Vil bare lige sige at når jeg kan, så kan alle… Min rygrad har nærmest været mere blød end en regnorms (hvis det er muligt) – og det bliver den også stadig engang imellem. Men et lille skridt af gangen er bedre end ingenting – og man har det så godt med sig selv bagefter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.