Nyt kontor

Bolig Magasinet 2018

Hjemmekontoret har fået en makeover!

Kender du det – man har et rum som ikke rigtig bliver brugt og det ender med at man sætter flere og flere ting der ind, som man ikke lige har plads til andre steder og til sidst kan man nærmest ikke komme frem eller tilbage…!?

Sådan har vores kontor været i flere år. Ekstra møbler, kasser, mapper og jeg skal komme efter dig… Skrivebordet var alt for stort og en smuk gammel skrivepult, som Alma brugte da hun var mindre, men som ikke er blevet brugt de sidste par år.

Skrivebordet har jeg haft lidt svært ved at skille mig af med, da det har været min farfars og senere min fars…(han døde i 2005). Men jeg har haft det i over 10 år og har aldrig fået det malet og ordnet, som ellers var planen – så det var måske også et tegn på at det ikke passede ind og nu skal videre.

Da jeg endelig tog beslutningen om at gå i gang med at ordne kontoret gik min indre skattejæger straks i gang og inden længe havde jeg samlet en god portion loppeguld 🙂

Indretning af kontor med loppefund

  • et gammelt omklædnings metalskab til 200 kr. købt på Facebook
  • en kommode købt til 200 kr. på dba.dk
  • en fin stol model Jacob fra Ikea til 50 kr. via dba.dk
  • en gammel stalddør som jeg har fået gratis af vores nabo
  • to skrivebordsbukke fra Ikea
  • et billede der skal bruges som opslagstavle fra genbrug til 50 kr.

Der er kommet et par ting ekstra til siden billedet blev taget…

Gammelt metalskab

Metalskabet har god patina må man sige – måske lige til den gode side, men det går lige. Stalddøren er blevet kortet op og slebet ned og fungerer nu som bordplade på skrivebordet.

Upcycling af kommode

Her er kommoden som jeg i første omgang brugte en formue på at male “peach” farvet… Men jeg må bare indse at jeg ikke er klar til denne farve i min indretning endnu. Så den er nu blevet malet med Annie Sloan chalk maling i farvet “old white” – det ved man hvad er 🙂 Jeg har desuden købt sorte apotekergreb til skufferne ved KK Beslag.

Jakob stol fra Ikea

Skrivebordsstolen er en Ikea Jakob Swivel stol fra 2007 – så den har omkring 10 år på bagen, men stadig meget smuk, let og tidløs. Og så til 50 kr.!!

Ikea Jakob Swivel stol 2007

Nå – men her er så resultatet omkring skrivebordet 🙂 Det er selvfølgelig Ulrik der har været min handy-man og forvandlet stalddøren til en bordplade.

Alma og Karl hal allerede overtaget kontoret, som I måske kan se på den sorte tavle.

Indretning af kontor med loppefund

Og har I set denne skønne lille fugl som Alma engang har lavet til mig? Er den ikke fin…

hjemmelavet fugl i ler

Det er skønt med de små forvandlinger – nu mangler jeg bare lige at få styr på de ting og sager som ikke skal ind på kontoret igen.

ENGLISH: makeover of my home office done with lots of second hand items. Press “translate” in the top menu to read more.

En tanke om "Nyt kontor"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.