Ny flisegang til havehuset

Havegang med fliser www.vangelyst.dk

Vi har rigtig længe haft et ønske om at lave en sti eller flisegang med trædesten over til havehuset, så vi kan gå tørskoet frem og tilbage over græsplænen.

Men jeg synes det har været rigtig svært at beslutte, hvordan det skulle laves. Valget har stået mellem en gang af stenmel, naturlige trædesten eller fliser i en eller anden form.

Havegang med fliser www.vangelyst.dk

Valget faldt som I kan se på store brede fliser i 30 x 90 cm.

Havegang med fliser www.vangelyst.dk

Ulrik sørgede for opmåling, gravearbejde og lægning af fliserne – det eneste jeg skulle gøre var at godkende projektet inden han gik i gang 🙂 Go’ arbejdsfordeling…

Havegang med trædesten www.vangelyst.dk

Efter at have lagt fliserne ud stak han lige kanten af rundt om hver enkelt flise og gravede græsset af. Det lyder jo ret let – men jeg skal hilse at sige at de fliser er tunge… ca. 45 kg. pr. stk.

Rød amerikaner www.vangelyst.dk

Mens Ulrik arbejdede var der andre som nød det gode vejr og tog sig en slapper lige ved siden af 🙂

Havesti med trædesten - www.vangelyst.dk

Morgenmad i havehuset www.vangelyst.dk

Søndag morgen kunne vi allerede smutte over græsplænen uden at få våde fødder eller slæbe græs og skidt med ind i havehuset – så vi hyggede os med morgenmad i mit skønne lille hus.

Havegang bredde - www.vangelyst.dk

Her er havegangen set fra den modsatte side over mod huset. Jeg er rigtig glad for at vi valgte denne løsning – det er da blevet fint forholdsvist billigt. Samtidig skal vi heller ikke til at luge mellem fliserne og belægningen passer også fint til fliserne på terrassen. Nu er vi klar til næste projekt 🙂

ENGLISH: This weekend we made a little a path with tiles in the garden. Press “Translate” in the top menu to read the text in English.

3 tanker om "Ny flisegang til havehuset"

  1. Hvor er fliserne købt henne? 🙂 Jeg leder efter noget lign., men kan kun finde dem steder hvor man skal købe virkelig mange for at få gratis fragt, og ellers betale 1000 kr i fragt.

    • Hej Malene, vi købte dem via Davidsen. De havde dem ikke på lager – men vi ventede et par uger til de skulle have andre varer fra betonfirmaet – og fik dem på den måde fragtfrit. Dog skulle vi selv hente ved Davidsen. Men mon ikke man kan lave samme aftale med Bygma eller en anden tømmerhandel, hvis I har mulighed for selv at hente. Håber du får fat på nogen 🙂

      Knus Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.