Mos Mosh genbrugskup

Mos Mosh black logo

Jeg elsker at gå i genbrugs butikker. Nogen gange finder man ikke rigtig noget – andre gange gør man et kup!

I forrige uge var jeg ret heldig! Jeg faldt over 3 par bukser og en fed jakke fra Mos Mosh. Det hele så sprit nyt ud!!

Mos mosh baggy bukser genbrug

Jeg tog chancen og købte det hele – kunne ikke nå at prøve, da butikken var ved at lukke. Det ene par bukser (Mos Mosh Angel Pant) viste sig at være lidt for små til mig – men så er det jo heldigt, at jeg har en slank lillesøster, som kunne passe dem perfekt!

Mos mosh baggy bukser genbrug

Det endte faktisk også med at hun fik jakken med hjem – en gul Mustard Joyce bomber jakke. Håber hun bliver glad for den.

Carla F støvler genbrug | wwwa.vangelyst.dk

Støvlerne er også nogle jeg har fundet på genbrug. De er fra Carla F og jeg fik dem for kun 30 kr!! Jeg er så glad for dem – bruger dem til alt, leggins, jeans nederdel osv.

Jeg synes det er skønt at kunne gå i genbrugsbutikker og finde både tøj, nips og møbler – som nogen har givet videre og andre som mig kan give nyt liv og blive rigtig glad for.

ENGLISH: I love going to second hand shops – sometimes I don’t find anything – but other times I really make a bargain. Last week I found clothes from the Danish design brand Mos Mosh. One pair of the trousers I couldn’t fit so I gave them to my sister.

I think it’s fantastic to go to second hand stores and find both clothes, knick-knacks and furniture – that someone has passed on and others like me can give a new life and become really happy for.

Nina Jochumsen / Vangelyst

4 tanker om "Mos Mosh genbrugskup"

    • Hej Kira,

      Jeg går især i Kirkens Korshær og i igen (Kræftens Bekæmpelse Genbrug) – det er dem der ligger i nærheden af hvor jeg bor. Men ellers går jeg gerne ind i alt hvad jeg kommer i nærheden af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.