Loppemarkeder og genbrug på Fanø

Loppemarked Sønderho Fanø - www.vangelyst.dk

Her på Fanø er der altid loppemarked i weekenden i sommerperioden.

Hver lørdag på torvet i Nordby kl. 10 og hver søndag i Sønderho fra kl. 11.30.

Loppemarked Sønderho - www.vangelyst.dk

Jeg synes faktisk altid der er noget at komme efter og jeg har efterhånden købt en del…

Jeg prøver derfor også at holde lidt igen og holdt mig også i skindet i går, selvom der var mange fine ting. I dag kom der dog et enkelt lille loppefund med hjem… Et lille sejlskib i en flaske, som jeg måtte give 100 kr for. Den passer godt til stemningen i sommerhuset, selvom jeg nu også har overvejet om den skal med hjem…

Antik Sønderho Fanø - www.vangelyst.dk

I Sønderho er der også en fin lille antikbutik, hvor vi gennem tiden har købt forskellige ting – bl.a. et stort gammelt model sejlskib. Faktisk var det ikke engang mig der købte det! Det var Ulrik der havde forelsket sig i skibet og efter flere forhandlinger om prisen blev de til sidst enige.

Antik genbrugsbutik Sønderho Fanø - www.vangelyst.dk

Antik genbrug Sønderho Fanø - www.vangelyst.dk

Foruden loppemarkederne og antikbutikken er der en god lille genbrugsbutik i Nordby med nogle meget fornuftige priser, hvor man sagtens kan være heldig at finde nogle fine ting.

Til slut kan jeg anbefale at tage til “Late Night” i Nordby hver onsdag hen over sommeren, hvor butikkerne har åbent til kl. 22. Her er der altid mange private der har små boder og stande ude langs hovedgaden, men også ned ad de små sideveje og i haver og garager er der små private loppemarkeder. Det er så hyggeligt!!!

2 tanker om "Loppemarkeder og genbrug på Fanø"

  1. Hvor lyder det hyggeligt! Jeg har aldrig været på Fanø, men som du beskriver det lyder det skønt! 🙂 Og sikke en god idé med late night, hvor de private også støtter op omkring og ser muligheden for at sælge ting og sager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.