Juletradition – vores juletræ

Rolles Mølle julemarked - www.vangelyst.dk

I dag har vi hentet juletræ – en fast juletradition. Men i år har det dog været lidt anderledes på flere måder.

Vores faste fæld-selv-juletræsplantage gennem mange år er nemlig lukket… Det betød at vi i år var nødt til at finde et nyt sted at fælde vores juletræ. Heldigvis fandt jeg et dejligt sted i nærheden af hvor vi bor. Stedet hedder Rolles Mølle og der var masser fine juletræer og et hyggeligt lille julemarked i en af længerne til den flotte gård.

I år manglede vi også flere tætte familiemedlemmer… Min søster der bor i København, kunne desværre ikke komme – men hun kommer heldigvis til Jylland i julen. Min bror kunne heller ikke være med, da han arbejder på en olieplatform og først kommer hjem d. 23. december. Min fætter, som bor i Belgien, plejer også at være med, men han kommer først til Danmark i morgen…

Farmor på Rolles Mølle - www.vangelyst.dk

Til gengæld fik jeg overtalt min elskede og skønne farmor på 88 år til at tage med! Hun havde ellers sagt nej – men efter jeg havde “plaget” hende længe nok over telefonen ombestemte hun sig. Det var super dejligt – for hun er nemlig en rigtig frisk dame, der altid har en skarp kommentar klar og en herlig humor. Desuden nød børnene at have deres oldemor med – der er noget særligt ved min farmor. Hun er både skrap og kærlig siger tingene direkte og tager ofte gas på både børn og voksne. Som man måske kan fornemme har jeg et tæt forhold til hende.

Her er resten af dagen i billeder.

Rolles Mølle Juletræer - www.vangelyst.dk

Juletræ fæld-selv Kolding 2015 - www.vangelyst.dk

Alma og Max finder juletræ 2015 - www.vangelyst.dk

Alma på jagt efter juletræ - www.vangelyst.dk

Juletræ Rolles Mølle Lunderskov - www.vangelyst.dk

Juletræ hentes 2015 - www.vangelyst.dk

Juletradition - www.vangelyst.dk

Allma og Martine på Rolles Mølle - www.vangelyst.dk

Rolles Mølle jagt fasaner - www.vangelyst.dk

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.