Juledekoration med gevir og genbrug

Juledekoration med gevir - www.vangelyst.dk

Hej  hej – jeg står lige der i glaskuglen som du måske kan se 🙂

Her er lidt julestemning fra havehuset. En zinkbakke pyntet med gevir, kogler, æbler og et af mine juletræer foldet af en gammel bog – se hvordan man laver sådan et HER.

Juledekoration med gevir - www.vangelyst.dk

Bordet har jeg faktisk lige sat i stand – det var mørkebrunt med grimme klinker – nu er det blevet lyst og fint.

Juledekoration med gevir - www.vangelyst.dk

Et par gamle slidte lysestager – passer jo fint til alle mine andre gamle ting 🙂

Det er dejligt med weekend lige om hjørnet – vi skal til fødselsdag ved min søde nevø og ellers står resten af weekenden vist på hygge og måske lidt julegaveindkøb. Hvad skal du i weekenden?

2 tanker om "Juledekoration med gevir og genbrug"

  1. Så hyggeligt.

    Sjovt at se dig der i kuglen. Faktisk synes jeg det er et super hyggeligt billed, men jeg tænker mig at det ikke var helt med vilje… Det er altid svært at fotograferer blanke ting. Hold da op som jeg har måtte skyde om mange gange.

    • Nej – det var ikke med vilje jeg selv kom med på billedet 🙂 Opdagede det først da jeg skulle til at redigere dem og i den her mørke tid er det jo nærmest kun i weekenden, jeg kan nå at tage billeder. Men kender godt det der med at tage billeder om fordi man ikke er helt tilfreds…. Uha – det har jeg gjort mange gange 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.