Inspiration til årets julebord

Juleborddækning - WWW.VANGELYST.DK

Her er lidt inspiration til årets julebord – billederne er faktisk fra sidste års julebord, men meget enkelt og simpelt, som kan bruges igen og igen med lidt forskellig pynt.

Årets julebord - www.vangelyst.dk

Okay – dugen kunne jeg måske godt have strøget… men hvem ser det når julemusikken spiller 🙂

Simpelt julebord - www.vangelyst.dk

Faktisk består julebordet af meget få elementer: en grøn juledag, fyrretræsgrene, sukkulenter med sne på, enkle juleservietter,  messing bestik og mine engelske genbrugs tallerkner – jeg brugte dem også for et par år siden, som du kan se HER.

Husløg med julesne - www.wangelyst.dk

Jeg fandt disse fine sukkulenter det allerede havde “julesne” på da jeg købte dem – men man kunne også sagtens selv lave det ved at spraye lidt lim på og derefter drysse med steviasukker. Se fx kogler og lærkegrene med julene af steviasukker, som jeg har lavet HER.

Julebord ideer - www.vangelyst.dk

Inspiration til julebord - www.vangelyst.dk

Nå – men inden længe er det jul igen!! – og i år bliver vi ret mange juleaften…

Vi glæder os helt vildt – jeg tror det er første gang siden min far døde for snart 14 år siden, at jeg skal holde jul sammen med begge mine søskende – og selvfølgelig min mor, moster og fætter. Min søsters mand og skønne lille Bjørk kommer også. Vi mangler kun min brors børn, men de skal holde jul sammen med deres mor i år.

Katten Prop - www.vangelyst.dk

Mens vi venter vil jeg tænke lidt over hvordan Årets Julebord 2018 skal være og samle lidt inspiration. Jeg bliver nok også nødt til at se om jeg kan finde noget mere messing bestik på DBA, så der er ens bestik til alle.

ENGLISH: Inspiration for a simple nordic Christmast table. Press “translate with google” in the top menu to read the text in English.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.