Idé til adventskrans – nu også på Isabellas

adventskrans ideer gammel vægt

Jeg blev helt overrasket i går da jeg lige pludselig så et af mine billeder på min facebookvæg på et opslag fra Isabellas. Du kan se det HER.

adventsdekoration Isabellas - www.vangelyst.dk

Det var billedet af min adventskrans sidste år – lavet på en gammel vægt. På den ene side blev jeg da lidt stolt over at de kan bruge min idé og viser den – på den anden side kunne de måske godt lige have spurgt om de måtte bruge billedet eller i det mindste linke til bloggen. De skal da være velkomne til at give mig et blad eller to som tak for lån 🙂

Men nå – jeg går heldigvis ikke i så små sko – så i stedet vil jeg glæder mig over at kunne inspirere andre og vise jer ideen igen. Det er altså nu I skal på jagt i genbrugsbutikker efter en gammel vægt – eller måske har du en stående bagerst i skabet, som alligevel ikke bliver brugt mere? Kan du ikke finde en gammel vægt kan gamle fade i sølv eller tin også sagtens bruges.

I kan se indlægget HER. God jagt i genbrugsutikkerne! 🙂

5 tanker om "Idé til adventskrans – nu også på Isabellas"

  1. En vildt smuk advendtskrans, kan godt huske billedet fra sidste jul, da kendte jeg dig slet ikke.
    Det er desværre ikke alle der bruger det med at linke 🙂 Hvilket jeg ikke finder i orden, ideen og billedet er jo dit.

  2. Sjov og skøn ide – men, hvor er der da bare ikke ok at bruge den, uden at give dig kredit for det. Små sko eller ej… , jeg foretrækker selv dem, der bruger de store, meeeennn…
    Kærligst Kristina

  3. Det kan jeg faktisk godt forstå at du studser over, det ville jeg også gøre. Isabella er vel også så professionel at de burde have styr på det, but never mind, godt du er stor i sindet. Smuk ser den ud, en rigtig god ide, kh Margit

  4. Pingback: Inspiration til adventsdekoration og adventskrans | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.