Havemesse og flotte blomsterdekorationer

Vase med blomster - www.vangelyst.dk

Havemessen på Gram Slot plejer altid at være et besøg værd – så derfor tog vi også et smut der ned i dag for at se på blomster, brugskunst og andre fine ting til haven. Vi har også besøgt havemessen i 2013 og i 2014 (men ikke sidste år) – og blev lidt skuffede over at der var noget færre udstillerne end de forrige år.

Selvfølgelig var der mange boder og forskellige udstillere – men jeg synes der manglede noget… Heldigvis var der stadig nogle fine stande – og på blomstermarkedet mødte vi Lilly Lund – hvis have vi besøgte sidste år – se indlæg og billeder fra den flotte have HER og HER.

En af de stande jeg virkelig nød var Haveselskabets – meget enkel men med flotte blomsterkreationer.

Haveselskabet-gine blomsterkjole - www.vanglyst.dk

Der var tre forskellige giner dekoreret og udsmykket med blomster.

Middagsbord med blomsterdekoration - www.vangelyst.dk

Der var også et flot middagsbord  – begge dele dekoreret af blomsterdekoratør Camilla Hugger Tarp. Nedenfor vil jeg lade billederne tale for sig selv 🙂

blomsterbuket med grøntsager - www.vangelyst.dk Dekoration blomst med vindruer agurk - www.vangelyst.dkBlomsterkage haveselskabet - www.vangelyst.dk Borddekoration Allium prydløg - www.vangelyst.dk Vase med grøntsager og blomster- www.vangelyst.dk Blomsterdekoratør Camilla Hugger Tarp - www.vangelyst.dk

Jeg elsker kombinationen af det vilde og uperfekte sammen med de fine farver og flotte opsætninger – og kombinationen af blomster og grøntsager er noget man sagtens selv kan lave.

Bænk af engangspaller Haveselskabet - www.vangelyst.dk

Alma hyggede sig også og mente at jeg skulle tage et billede af denne havebænk af engangspaller, som hun gerne vil have sin far til at lave….

Jeg har nu lidt andre planer, som vi gerne skal have lavet inden – ha-ha 🙂

ENGLISH: Today vi visited the big Garden Fair at the castle of Gram. Press Translate in the top menu to read the text in english.

Nina Jochumsen / Vangelyst

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.