Håropsætning til skolefest ala Amalie Gabs

Flot håropsætning - www.vangelyst.dk

Vi er i fuld gang med årets skolefester – i sidste uge var Alma af sted og i denne uge var det Karls tur.

Alma havde virkelig glædet sig – hun havde fået ny kjole og støvler og så skulle håret selvfølgelig også sættes…

Flot håropsætning til skolefest - www.vangelyst.dk

Jeg bliver altid lidt rundt på gulvet på grænsen til det irritable når Alma gerne vil have håret flettet på nye flotte måder især når vi skal til fest, fødselsdag osv. Jeg vil rigtig gerne hjælpe hende og gøre hende glad – og hun har jo langt flot hår og der er så mange muligheder for at lave de flotteste fletninger og håropsætninger… det er bare ikke lige så let som det ser ud skulle jeg hilse at sige! Min tålmodighed er samtidig ikke så god på det punkt – og Almas heller ikke for den sags skyld – så det er ikke en helt god kombi 🙂

Men hurra for Youtube!!

Her kan man altså finde så meget inspiration og samtidig er de dygtige piger så søde at vise hvordan man lige gør. Utroligt hvordan de fleste endda kan sætte håret på sig selv!

Vi fandt denne video med AmalieGabs: https://youtu.be/Z8VUblpQmRY

Det er faktisk ikke en fletning, men er lavet med elastikker – det er meget lettere synes jeg 🙂

Alma håropsætning fest - www.vangelyst.dk

Alma var lidt træt da vi kom hjem fra skolefest – så mens hun tog en slapper på gulvet knipsede jeg lige et par billeder.

Nem og flot haåopsætning til fest - www.vangelyst.dk

Der er lige en enkelt fejl i starten – men tror ikke der var nogen der opdagede det 🙂

Det var ret let at lave og jeg blev selv lidt overrasket over at det rent faktisk lignede Amalie Gabs opsætning…. Da den er lavet med elastikker, holder opsætningen rigtig godt og efter en hel aften med løb, dans, sjov og ballade sad det stadig flot, da vi kom hjem. Den vil være rigtig fin at lave igen en anden gang til bryllup eller konfirmation.

I morgen går turen til København, hvor vi skal besøge min dejlige søster og hendes kæreste. Min bror og familie er også derover – min bror, søsters kæreste, Ulrik og Magnus skal nemlig deltage i Evolutionrace:

Hvis du er en ægte overlever – så er hér en udfordring for dig!
Polar EvolutionRace afholdes i de iskolde måneder i det kolde nord, tæt på polar cirklen, nærmere bestemt Holte. Det er kun de allermest barske der stiller op. Der venter masser af ære og stolthed, for dem som trodser elementerne, når Danmarks vinter viser tænder.
Du vil kunne vælge mellem 8 km og 12 km.
Sværhedsgraden er tilsvarende mere krævende på den lange rute.

– og de har selvfølgelig valgt den lange rute… Vi må håbe jeg får dem med hjem igen…

ENGLISH: Last week Alma went for the the annual school dance. She wanted her hair beatiful done with braids. Normally I am not that good at hairstyling – but I found a video on youtube by the Danish girl Amalie Gabs and the result got pretty good. Press translate in the top menu to read the text in English.

En tanke om "Håropsætning til skolefest ala Amalie Gabs"

  1. Det er en meget flot frisure Nina, saa bloed og naturlig ser fletningen ud, og saa er det ikke engang en rigtig fletning. 10 points to you and You tube xxx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.