Gamle mælkekasser, nips og andre loppefund

Loppefund gamle mælkekasser - www.vangelyst.dk

Jeg elsker at finde små skatte i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. En af dem er to fine gamle mælkekasser med tremmer i bunden. Jeg fandt dem i en genbrugsbutik i sommers – de var liiidt dyre… men jeg måtte bare have dem 🙂 De plejer af fungere som opbevaringskasser til blade og bøger – men jeg har lavet lidt om og brugt dem som en lille reol i havehuset.

Loppefund gamle mælkekasser - www.vangelyst.dk

Loppefund gamle mælkekasser - www.vangelyst.dk

Kasserne er pyntet med forskellige nips – nogle er fundet frem fra gemmerne andet har bare fået en ny plads.

Loppefund gamle mælkekasser - www.vangelyst.dk

Jeg elsker at gå og hygge med indretning og små opstillinger og det er dejligt når man kan bruge tingene på forskellige måder. Jeg er rigtig glad for mælkekasserne – de er meget anvendelige og de kommer sikkert til at skifte plads igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.