Giveaway – Lifestyle Photography Workshop

Christina Greve Lifestyle Photography Workshop giveaway

Inden længe har den vildt dygtige fotograf Christina Greve en ny “Lifestyle Photography Workshop” – det hele foregår online i 6 uger og man kan følge med i sit eget tempo. Hun deler rundhåndet ud af alt sin viden og erfaring omkring fotografering, lys, opstilling, redigering, indstilling af kamera og meget mere.

Christina Greve Lifestyle Photography Workshop giveaway

Jeg har selv været med på et af hendes online kurser – og jeg fik virkelig meget ud af det. Virkelig meget! Det henvender sig til kvinder der kan lide at fotografere – både professionelle og os andre, der fotograferer mere på hobbyplan – af interesse og til vores blog. Der er fokus på styling og fotografering af blomster, mad, tilbehør, små rekvisitter – men også natur, rejser og interiør. Du kan læse meget mere HER.

Christina Greve food photography

Hendes workshop er perfekt for dig, hvis:

  • Du er en kvindelig fotograf, der ønsker at opleve alle de spændende aspekter af at fange smukke livsstil fotos!
  • Du drømmer om en karriere i fotografering, og du er klar til at tage din fotografering til det næste niveau. (alle niveauer er velkomne).
  • Du er en blogger, online butik ejer, webdesigner, grafisk designer, stylist, foodie, juvel kunstner, blomsterhandler eller lignende, og ønsker at fange smukke billeder til din virksomhed eller blog.

Christina Greve Lifestyle Photography Workshop giveaway 3

Det er ikke billigt at deltage – så man skal ville det og man skal sætte tid af til det, men så tør jeg næsten også godt love at man får rigtig meget ud af det!

Lige nu kan du også deltage i hendes GIVEAWAY – og det koster jo ikke noget! Måske er du heldig at vinde en gratis plads og et gavekort til en lækker kamerataske?! Deltag HER.

Jeg bliver i hvert fald nødt til at deltage og jeg er sikker på jeg også kan få rigtig meget ud af at være med på hendes nye kursus. Krydser fingre for at jeg vinder 🙂

Dette indlæg er ikke sponsoreret, men bare et tip til alle der gerne vil blive bedre til at fotografere. Alle billeder i dette indlæg tilhører Christina Greve.

2 tanker om "Giveaway – Lifestyle Photography Workshop"

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.