Fødselsdag i lagkagehuset

Friske kirsebær - www.vangelyst.dk

I søndags var havehuset midlertidigt omdøbt til Lagkagehuset… Jeg holdt nemlig fødselsdag for familien til aftenskaffe – med diverse kager med friske bær.

Fødselsdag på terrassen - www.vagelyst.dk

Heldigvis var vejret fint først på aftenen – så vi kunne sidde ude på terrassen og hygge inden det store kagebord i havehuset.

Kagebord til fødselsdag - www.vangelyst.dk

Farmors gammeldags lagkage - www.vangelyst.dk

^ Farmors hjemmelavede lagkage.

Kage med friske bær - www.vangelyst.dk

Svensk sommerkage med friske bær og flødeskum.

smuldredejskage - www.vangelyst.dk

Kage med smuldredej og bær fra haven

Kagebord fødselsdag - www.vangelyst.dk

Fødselsdag på terrassen - www.vangelyst.dk

Det var en rigtig hyggelig aften og så dejligt når vi alle kan samles. Det var også ret godt vi lige kunne klemme os sammen i havehuset – inden i vores eget hus hersker der nemlig ret meget rod og uorden for tiden. Vi er gået i gang med renovering af vores køkken – og lige nu ser det sådan ud:

renovering af køkken - www.vangelyst.dk

Der er godt nok lang vej igen lige nu… Men jeg ved det bliver godt – og jeg glæder mig helt vildt til at der engang står et nyt køkken.

8 tanker om "Fødselsdag i lagkagehuset"

 1. Sikke laekre kager Nina, lige guf for den soede tand.
  Held og lykke med koekkenet, ja det tager nok en stund at blive faerdig, men som vor mor sagde, det skal vaere skidt inden det bliver godt.
  Knus Kirsten

 2. Ja man må jo lide lidt for køkkendrømmen, men arbejdet ser jo ud til at skride frem som planlagt. Skal I også have ny isolering i gulvet ?
  Henrik

 3. Mmm sikke et lækkert kagebord. Herhjemme er det småt med kager/bagværk – vores ovn er gået i stykker..suk! Og da vi – på et tidspunkt – skal igang med køkkenrenovering som jer, vil vi jo gerne sørge for at købe en der også kan “overleve” i det nye køkken ;0)
  Det bliver spændende at følge jeres køkkenprojekt – god arbejdslyst :0)

  • Ja – det kender jeg godt. Vi har heller ikke haft nogen ovn den sidste uges tid efter vi rykkede køkken ned. Til gengæld har jeg lavet en del forskellig varm mad på grillen – dog ikke kager 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.