Farvel lille sommerhus / Bye bye little beach house

stilleben genbrug sommerhus fanø

I weekenden var vi i sommerhuset på Fanø for sidste gang i laaang tid.

Fra nu af er det nemlig lejet ud helt frem til vi skal derover i sommerferien – heldigvis har jeg husket at booke det til os selv i år! Det nåede jeg nemlig ikke sidste år, inden det var lejet ud hele sommeren – damn!!

stilleben genbrug sommerhus fanø

Her er lidt stemningsbilleder fra stuen. Kommoden er fundet på genbrug sammen med alle de andre ting 🙂 Skibet har vi dog fået i gave – og det passede tilfældigvis perfekt i farven!

ENGLISH: This weekend we spent in our little beach house for the last time in very long time. The next several weeks it is rented out – and we won’t go back until our own summer holiday.

Here you see a few photos from the living room – which is filled with flea market finds 🙂

Nina Jochumsen / Vangelyst

7 tanker om "Farvel lille sommerhus / Bye bye little beach house"

    • Thanks Julie – yes, we really enjoy spending time in our summer house. Also in autumn and winter it’s nice to go there and relax 🙂

  1. Havnede lidt tilfældigt på din blog og blev hængende fordi her var så fint. Jeg kan se du skriver at du gerne vil blive bedre til at tage billeder og derfor øver dig. Dér følte jeg lidt et slægtskab for den kamp kæmper jeg også til stadigthed. Jeg synes nu at dine billeder er virkeligt dejlige og glæder mig til at se flere.

    • Tusind tak – jeg er meget glad for de søde ord. Tjekkede lige hurtigt din blog og det er da nogle fine billeder du tager (jeg kommer helt sikkert tilbage og kigger mere) – men ja, man vil jo altid gerne være bedre, så vi må bare blive ved med at øve 🙂

      Knus Nina

  2. Pingback: Maling af byg-selv havehus med genbrugsvinduer | www.vangelyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.