DIY // Udendørs juledekoration med genbrug, frugt & grøntsager

Udendørs juledekoretion - www.vangelyst.dk

Jeg har ikke helt nået det jeg havde planlagt i haven i dag – men i stedet har vi været en tur ved Jels Sø, hvor Alma og jeg løb en tur rundt om søen mens Ulrik og drengene nåede tre omgange på cykel!

Jeg har dog fået lavet lidt – de ikke-vinterhårdføre planter og blomster er kommet ind i stalden, jeg har ryddet op på terrassen ved havehuset og andre småting. Men forårsløgene mangler stadig at blive lagt…

Stilleben på gammelt bord - www.vangelyst.dk

Den anden dag fandt jeg et ligge bord i genbrug til 50 kr. og jeg tænkte at det godt kunne holde til at stå udenfor. Jeg manglede nemlig noget til en dekoration/opstilling, som jeg havde i tankerne – og i går efter vi havde været i skoven fik jeg det så lavet.

Gamle-vægtlodder-vangelyst

Som du kan se gik det egentlig bare ud på at lave en udendørs juledekoration med lidt gran, frugt og grønt – mixet med lidt gamle ting. Jeg har brugt et granatæble, rosenkål, rødløg og æbler – efterfølgende er der også kommet et par chilier på – men man kan jo bare bruge det man har eller kan få fat på. Jeg synes dog at lidt rødt hører sig til – når det nu snart er jul.

Vægtlodderne har jeg fået af min mor og hendes mand. Dejligt når nogen tænker på mig inden de smider deres gamle sager ud 🙂

Juledekoretion genbrug - www.vangelyst.dk

Zinkbaljen har jeg fundet på genbrugspladsen – kom lige til at hapse den, en dag jeg skulle smide noget andet ud… ups!

Dekoration med zinklanterner - www.vangelyst.dk

Lanternerne har jeg engang fået af hende HER – som i øvrigt er min tante 🙂 De har stået ude i vejr og vind i en del år og holder sig stadig utrolig godt. Dejligt når man får sådanne gaver, som man kan have glæde af i mange år.

3 tanker om "DIY // Udendørs juledekoration med genbrug, frugt & grøntsager"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.