DIY – iPhone billeder // Når nat bliver til dag…

Når solens står op og lyset langsomt breder sig.

Når jorden begynder at dampe og mens den strækker sig søvnige krop.

Når nat bliver til dag.

– så er det helt fantastisk… Jeg kan slet ikke få nok af den slags morgener! På de dage finder man mig oftest ude på marken mellem spindelvæv og hestepærer i det våde græs.

I nattøj med min iPhone i hånden.

morgen-dis3-blog

Det er som om tiden står stille – og alligevel skal man skynde sig.morgen-dis2-blog

Inden jorden vågner. Inden solen bryder igennem. Inden den fortryllende tåge letter.morgen-dis1-blog

Sådan en morgen var det i sidste uge. Ulrik rystede bare på hovedet af mig, da jeg pludselig forsvandt fra morgenmad, madpakker der skulle smøres og børn der skulle i skole… Han er vant til det. Det er børnene for øvrigt også 🙂

Men jeg tog disse billeder (og mange flere).

Nu har jeg printet dem og sat dem i rammer (fra IKEA). Synes det er en skønt og nem måde at forny indretningen på – selvom det egentlig er første gang jeg gør det. Ulrik blev vist også lidt overrasket – han sagde i hvert fald at de var pænere end de billeder der hang der før. Måske skulle der heller ikke så meget til….

DIY iPhone billede

Så hvis du ikke allerede har prøvet det – kan jeg kun anbefale at tage mobilen i hånden og smutte ud i græsset en tåget morgen – det er så skønt!

Se i øvrigt flere iPhone billeder her.

Nina

2 tanker om "DIY – iPhone billeder // Når nat bliver til dag…"

  1. Hvor fik du printet billederne? Troede egentlig ikke at de var i så høj opløsning, at de kunne forstørres så meget op.. Det ser skide godt ud! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.