DIY – hvidmalet skammel med mønstret papir

Annie sloan maling scrapbook papir

I dag har jeg været i haven – det var bare dejligt at få noget frisk luft og få ryddet lidt op uden for.

Inden jeg gik ud fik jeg dog gjort min lille skammel færdig. Det er et loppefund som jeg har købt for længe siden. Jeg bruger den tit når jeg fotograferer og lige skal lidt højere op, men den var ret kedelig og det har hele tiden været planen at den skulle males… Jeg skulle bare liige have tid 🙂

Annie sloan old white - www.vangelyst.dk

Den er malet med Annie Sloan kalkmaling – jeg har brugt Old White og Paris Grey – med klar voks til sidst. På toppen har jeg brugt et stykke scrapbook papir – sat på med decupage lim og et lag lim ovenpå. I kanten har jeg duppet med Old White nederst og Paris Grey blandet tyndt op.

DIY hvidmalet skammel - www.vangelyst.dk

Annie Sloan chalk paint - www.vangelyst.dk

Billederne er blevet ret lyse, så man kan ikke rigtig se farvespillet – som changerer mellem cremefarvet, grå og hvid.

hvide krokus syltetøjsglas - www.vangelyst.dk

Lige nu står den og pynter i stuen med et par hvide krokus. Dem har jeg sat i syltetøjsglas (som faktisk er honningglas) – så man kan se løgene igennem. Det går bare så hurtigt så snart de kommer indenfor – i går kunne man knapt nok se det hvide på blomsten og i dag er de allerede sprunget ud…

ENGLISH: today I have been out in the garden – but before I went out I just had time to finish my little stool which I have painted with Annie Sloan Chalk Paint.

2 tanker om "DIY – hvidmalet skammel med mønstret papir"

  1. Hvor er skammelen blevet flot. Det giver et helt gib i mig naar jeg ser foraarsblomster, og dine krokus er bare saa smukke. Du kan tro jeg glaeder mig til at komme hjem et smut om et par uger. Knus

    • Hej Kirsten – vi glæder os også rigtig meget til du kommer hjem! – og så endda to gange i år – det bliver så dejligt at se dig igen!!

      Knus
      Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.