Årets juletræ 2016

Rolles Mølle Juletræ 2016 - www.vangelyst.dk

Som tiden dog flyver af sted… det er allerede en uge siden vi hentede juletræ sammen med familien – og nu er der sørme også kun en uge til juleaften!

Magnus og Karl - www.vangelyst.dk

Julestemning på gården - www.vangelyst.dk

I år var min søster og hendes kæreste med – hun har ofte været ude at rejse eller også har hun været på arbejde – men i år lykkedes det at få det til at passe med en weekend hvor de var hjemme fra København, hvor de bor.

Rævejagt 2016 - www.vangelyst.dk

Resultatet af dagens jagt på gården – måske lidt voldsomt vil nogen mene, men jeg synes nu det er helt fint og har ikke noget imod at man hænger de skudte dyr op. Vores børn er jo vant til lidt af hvert her ude på landet, hvor der også er jagt og Alma har selv hugget hovedet af høns når vi har slagtet – så de synes det er helt normalt.

Fæld selv juletræ 2016 - www.vangelyst.dk

Selvom der var masser af fine juletræer nede på gårdspladsen skal vi altså selv ud og udvælge vores helt eget juletræ. Sådan har min bror og deres familie det også.

Magnus vælger juletræ - www.vangelyst.dk

Magnus måler om det kan være i stuen – med lavt til loftet og synlige bjælker kan det nemlig ikke være alt for højt.

På jagt efter juletræ - www.vangelyst.dk

Det er næsten ikke til at vælge… og der går altid meget tid med at finde det helt rigtige træ. Alma og Ellen blev efter et stykke tid enige om at dette var årets juletræ.

Alma fælder juletræ - www.vangelyst.dk

Alma fil lov til at stå for fældning.

Alma fælder juletræ - www.vangelyst.dk

Og hun savede helt selv… det gave røde kinder 🙂

familien henter juletræ - www.vangelysyt.dk

Årets juletræ 2016 - www.vangelyst.dk

Her er det så – årets juletræ. Karl fik æren af at transportere det ned gennem plantagen selvom han nærmest ikke kunne se noget. Han går faktisk lige bag ved med trillebøren.

Tradition juletræ - www.vangelysyt.dk

I aften er træet blevet pyntet og står nu flot og glimter i stuen med de mange blanke glaskugler, papirengle, flag og  andet flot julepynt. Den sidste uge inden jul skal jeg arbejde – men jeg mangler stadig et par julegaver – der skal hadles til jul og gøres lidt rent inden der kommer gæster juleaften – så der bliver nok at se til.

En tanke om "Årets juletræ 2016"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.